• Selasa, 5 Juli 2022

Cerita Cekak RABI karya Klara Widita Ismawardani

- Minggu, 19 Juni 2022 | 16:00 WIB
Rabi alias pernikahan (pesta resepsi)  (Pixabay)
Rabi alias pernikahan (pesta resepsi) (Pixabay)

Nongkrong.co

Sore kui hawane rada adem amarga sakwise udan deres. Syeila, Nur, Salsa karo Mawar padha janjian arep makan-makan.

Bocah wadon papat mau padha janjian amarga uwis suwee ora ketemu padha sibuk karo kuliahe dhewe-dhewe.

Apa meneh 2 taun wingi ana pandemi Covid 19 dadine ora ketemu 2 taun, bocah papat mau omahe sak Kecamatan nanging yen kumpul iso diitung setahun durung mesti ketemu paling akeh ketemu amung ping 5 utawa 6, senajan kanca cedhak durung mesti padha ketemu.

Baca Juga: Mumpung Durung Mati (Cerita Cekak)

Bocah papat mau numpak sepeda motor menyang sawijining warung mie ayam langganane bocah papat kui yen arep kumpul ning kutha kui.

"Kowe meh pesen opo gek ndang, tak tulise. Aku pesen es jeruk karo mie ayam bakso kowe padha meh apa, " ujare Nur sing nyekel kertas karo bolpoin.

"Aku sing kaya biasane wae Mie ayam bakso, es teh 1, es jeruke 1, mengko nek nambah tak omong dhewe wae, " ujare Mawar, bocah wadon iki pawakane paling cilik dhewe saka liyane nanging yen urusan mangan dheweke paling akeh dhewe tinimbang liyane.

Baca Juga: Sajadah Langgar (Geguritan)

Halaman:

Editor: Rudy Han Gagas

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Penyebab Suami Selingkuh dan Istri yang Pemaaf

Selasa, 5 Juli 2022 | 15:00 WIB

Sekotak Puisi Untuk Pecinta Yang DIcinta

Senin, 4 Juli 2022 | 14:45 WIB

Pecinan Dan Kota Malang

Senin, 4 Juli 2022 | 14:15 WIB

Perbedaan Yang Ditentang!

Minggu, 3 Juli 2022 | 20:15 WIB

Umi Dan Puisi Yang Layak Ditemukan

Minggu, 3 Juli 2022 | 18:30 WIB

Gudhege Simbok

Minggu, 3 Juli 2022 | 10:00 WIB

Bolehkah Berkarya Tanpa Hati

Sabtu, 2 Juli 2022 | 13:45 WIB

KRL…, Oooh KRL…!

Minggu, 26 Juni 2022 | 10:00 WIB

Cerpen KELENTIT  Karya S. Jai

Jumat, 24 Juni 2022 | 10:44 WIB

Cerita Cekak RABI karya Klara Widita Ismawardani

Minggu, 19 Juni 2022 | 16:00 WIB

Gelang Emas

Minggu, 19 Juni 2022 | 14:00 WIB

Seniman Mbeling dan Tokoh-Tokoh yang Terbanting

Selasa, 31 Mei 2022 | 10:38 WIB

Jane (bagian 3)

Minggu, 29 Mei 2022 | 09:40 WIB

Tetirah Puisi Bertitimangsa Hingga Pandemi

Jumat, 27 Mei 2022 | 10:21 WIB

Ngancik Dina Ijab (Bagian 2)

Rabu, 25 Mei 2022 | 17:07 WIB
X