• Selasa, 5 Juli 2022

Gelang Emas

- Minggu, 19 Juni 2022 | 14:00 WIB

 

Nongkrong.co

Sesore njenggrung, Rosi mumet nggoleki gelange sing mara-mara ilang. Gelang emas sing biyasane dinggo neng tangan tengen, ora ana lan ora cetha neng endi ilange. Dheweke babar pisan ora kelingan. Ngerti-ngerti nalika sore arep adus njur niyat nyopot gelange, tibake gelange wis ora ana.

Rosi njur opyak. “Mboook…! Mbok Jilah….!” celuke Rosi.

Mbok Jilah sing wis setengah tuwa itu nyedhak. “Wonten napa, Mbak Rosi?”

“Rewangana aku, Mbok. Gelangku ilang embuh copot neng endi aku kok ora ngerti. Genah neng ngomah, wong sedina aku ora lunga iki mau,” tambahe Rosi.

Simbok Jilah katon kaget sawetara wektu, ning njur biyasa maneh. “Nggih, Mbak. Kula padosane. Sepuntene yen mboten kepanggih.”

“Ya, Mbok. Pokoke wis digoleki dhisik,” kandhane Rosi karo terus mider mlebu metu kamar nggoleki gelange sing ilang.

Baca Juga: Pengabdi Setan 2 berbeda dengan yang pertama dan Benarkah lebih seram dari KKN di Desa Penari

Halaman:

Editor: Ari Wulandari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Penyebab Suami Selingkuh dan Istri yang Pemaaf

Selasa, 5 Juli 2022 | 15:00 WIB

Sekotak Puisi Untuk Pecinta Yang DIcinta

Senin, 4 Juli 2022 | 14:45 WIB

Pecinan Dan Kota Malang

Senin, 4 Juli 2022 | 14:15 WIB

Perbedaan Yang Ditentang!

Minggu, 3 Juli 2022 | 20:15 WIB

Umi Dan Puisi Yang Layak Ditemukan

Minggu, 3 Juli 2022 | 18:30 WIB

Gudhege Simbok

Minggu, 3 Juli 2022 | 10:00 WIB

Bolehkah Berkarya Tanpa Hati

Sabtu, 2 Juli 2022 | 13:45 WIB

KRL…, Oooh KRL…!

Minggu, 26 Juni 2022 | 10:00 WIB

Cerpen KELENTIT  Karya S. Jai

Jumat, 24 Juni 2022 | 10:44 WIB

Cerita Cekak RABI karya Klara Widita Ismawardani

Minggu, 19 Juni 2022 | 16:00 WIB

Gelang Emas

Minggu, 19 Juni 2022 | 14:00 WIB

Seniman Mbeling dan Tokoh-Tokoh yang Terbanting

Selasa, 31 Mei 2022 | 10:38 WIB

Jane (bagian 3)

Minggu, 29 Mei 2022 | 09:40 WIB

Tetirah Puisi Bertitimangsa Hingga Pandemi

Jumat, 27 Mei 2022 | 10:21 WIB
X