• Kamis, 8 Desember 2022

Gelang Emas

- Minggu, 19 Juni 2022 | 14:00 WIB

 

Nongkrong.co

Sesore njenggrung, Rosi mumet nggoleki gelange sing mara-mara ilang. Gelang emas sing biyasane dinggo neng tangan tengen, ora ana lan ora cetha neng endi ilange. Dheweke babar pisan ora kelingan. Ngerti-ngerti nalika sore arep adus njur niyat nyopot gelange, tibake gelange wis ora ana.

Rosi njur opyak. “Mboook…! Mbok Jilah….!” celuke Rosi.

Mbok Jilah sing wis setengah tuwa itu nyedhak. “Wonten napa, Mbak Rosi?”

“Rewangana aku, Mbok. Gelangku ilang embuh copot neng endi aku kok ora ngerti. Genah neng ngomah, wong sedina aku ora lunga iki mau,” tambahe Rosi.

Simbok Jilah katon kaget sawetara wektu, ning njur biyasa maneh. “Nggih, Mbak. Kula padosane. Sepuntene yen mboten kepanggih.”

“Ya, Mbok. Pokoke wis digoleki dhisik,” kandhane Rosi karo terus mider mlebu metu kamar nggoleki gelange sing ilang.

Baca Juga: Pengabdi Setan 2 berbeda dengan yang pertama dan Benarkah lebih seram dari KKN di Desa Penari

Halaman:

Editor: Ari Wulandari

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Ibu Negara Cerbung Bagian 38

Rabu, 7 Desember 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 37

Selasa, 6 Desember 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 36

Senin, 5 Desember 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 35

Jumat, 2 Desember 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 34

Kamis, 1 Desember 2022 | 19:00 WIB

Cerpen Lolong Karya Trip Umiuki

Rabu, 30 November 2022 | 20:18 WIB

Chairil Berpantun Karya Trip Umiuki

Rabu, 30 November 2022 | 19:30 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 33

Rabu, 30 November 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 32

Selasa, 29 November 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 31

Senin, 28 November 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 25

Jumat, 25 November 2022 | 19:00 WIB

Ibu Negara Cerbung Bagian 29

Kamis, 24 November 2022 | 19:00 WIB
X