• Senin, 15 Agustus 2022

Jane (bagian 3)

- Minggu, 29 Mei 2022 | 09:40 WIB
Pupus (Wanita pupus)
Pupus (Wanita pupus)

Nongkrong.co

Jane
Dening Naufal Bahauddin Wafi

Mas Laksana tenguk-tenguk ing kursi ngarep omah, mesam-mesem katon bungah. Sartika nyangking mendoan sapiring lan kopi, lamat-lamat srengege angslup. Hawa sore sawise udan, rengeng-rengeng swara jangkrik, cecak, garingpung lan kodhok wiwit tetembangan.

Mendoan anget lan kopi panas prasasat rasa bungahe temanten anyar iku. Sirahe Sartika sumendhe ing pundhake Mas Laksana, dielus-elus, dirangkul pundhake. Panyawange padha tumuju wit-witan ing latar omah kang wiwit peteng. Ing sela-selane jangkrik, cecak, garingpung, lan kodhok kang imbal-imbalan Sartika miwiti jagongan.


“Ora nyangka ya Mas…” swarane Sartika lirih.


“Ora nyangka apa Dhik?”


“Halah jenengan ki diajak gandrungan kok ora tanggap” Sartika nyiwel wetenge Mas Laksana.


“Hahaha ayo age wudhu, wus adzan kae lho.”

 

Halaman:

Editor: Rudy Han Gagas

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Jakarta Ramai Bentuk Lagu Tentang Jakarta Yang Menarik

Minggu, 14 Agustus 2022 | 10:45 WIB

Arafat dan Jejak Kota Yang Aneh

Minggu, 14 Agustus 2022 | 10:15 WIB

Tukang Tambal Ban

Minggu, 14 Agustus 2022 | 10:00 WIB

Cerpen Keterasingan Sadewa Oleh S. Prasetyo Utomo

Sabtu, 13 Agustus 2022 | 10:57 WIB

Perjalanan Yang Luar Biasa Ala Sapardi Djoko Damono

Jumat, 12 Agustus 2022 | 22:00 WIB

Mumut Dan Kumpulan Perasaan Yang Rumit

Jumat, 12 Agustus 2022 | 21:15 WIB

Arafat Dan Rekam Kota Yang Egois

Jumat, 12 Agustus 2022 | 19:15 WIB

Teman Dari Amsterdam Bagian 10

Jumat, 12 Agustus 2022 | 19:00 WIB

Perasaan Yang Multitafsir Ala Sapardi Djoko Damono

Jumat, 12 Agustus 2022 | 10:00 WIB

Kesederhanaan Uang Ala Jokpin

Jumat, 12 Agustus 2022 | 09:30 WIB

Teman Dari Amsterdam Bagian 9

Kamis, 11 Agustus 2022 | 19:00 WIB

Puisi Padat Ala Michael Djayadi

Kamis, 11 Agustus 2022 | 07:30 WIB

Teman Dari Amsterdam Bagian 8

Rabu, 10 Agustus 2022 | 19:00 WIB

Liyya Dan Luka Yang Tak Kunjung Usai

Rabu, 10 Agustus 2022 | 15:45 WIB
X